Va rugam sa va inregistrati pentru a vizualiza tot continutul forumului.Multumim.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Entourage

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Entourage la data de Mar Aug 09, 2011 11:47 am

Karmen

avatar
News Vamps
News Vamps
Anturaj / Entourage, o producţie originală HBO, este un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg.

Acţiunea este plasată în vremurile moderne ale Holywoodului, iar producţia aruncă o privire asupra vieţii de zi cu zi a lui Vincent (Vince) Chase, un tânăr actor care se află pe val şi asupra oamenilor din jurul său.

O dată cu intrarea sa în lumea filmului, Vince îi aduce din Queens, New York, şi pe Eric, managerul sau, Drama, fratele vitreg, şi pe amicul sau Turtle.

Serialul ne prezintă experienţele oamenilor din interiorul acestei industrii, ilustrând atât experienţele stilulului de viaţă al celebrităţilor de azi cât şi dificultăţile pe care cei care par să aibă lumea la picioare le întâmpină în a găsi dragostea adevarată şi a obţine succesul în showbiz.

Acum, pentru că eroii noştri s-au obişnuit cu avantajele conferite de statutul de vedetă consacrată, Eric împreună cu superagentul Ari încearcă să menţină cursul favorabil pe care l-a luat viaţa profesională a lui Vince, luând decizii care vizau o carieră pe termen lung în această lume a gloriei.
Unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut in ultimul timp si sunt de abia la sezonul 3! Daca va uitati, o sa intalniti persoana cu cel mai genial caracter creat vreodata, Ari Gold!

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum