Va rugam sa va inregistrati pentru a vizualiza tot continutul forumului.Multumim.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Rules!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Rules! la data de Joi Iul 30, 2009 9:49 pm

Hell.Sing

avatar
Admin
Admin
Oricine poate posta despre orice carte daca nu a fost deschis alt topic pana in prezent.
Cartea nu trebuie sa contina elemente pornografice.
Trebuie sa fie adresata persoanelor de peste 12 ani.
Puneti coperta cartii sau a uneia dintre ele daca este serie,toate titlurile daca este serie si un rezumat.

Daca adminii sau stafful mai gaseste reguli sa scrie aici.
TOATE se vor respecta.


[YUMM]
What's it like for Caroline to be violent?
Candice Accola: "So I get to kick a werewolf in the crotch and go kill two cops and then go, 'Hey Mom!'"
http://libelula-nebuna.blogspot.com

2 Re: Rules! la data de Mar Sept 07, 2010 3:02 am

Gabriella

avatar
Burning Veins
Burning Veins
As vrea sa va spun deste o Trilogie
"Cronicile Lumii Pamantene" scrisa de Licia Troisi.
Sunt foarte frumoase.
[Vol.1]
[Vol.2]
[Vol.3]

Vol.1 :
Nihal este cu adevrat ciudata.In Lumea Pamanteana,nimeni nu este ca ea:ochii mari violet,urechi ascutite,plete albastre.A fost crescuta de un faurar de arme si traieste intr`unul dintre orasele turn din Pamantul Vantului,jucandu`se de`a razboiul cu prietenii de varsta ei,care si`au ales`o drept sef datorita fortei si agilitatii ei. Dar totul se schimba pe neasteptate cand Pamantul Vantului este atacat de Tiran,desppotul care a cucerit deja 5 din cele 8 Pamanturi care alcatuiesc Lumea PAmanteana. Sunt In van rezistenta armatei popoarelor libere si priceperea vrajitorilor care incearca sa apere orasele cu forta descantecelor.Lui nihal nu ii mai ramane altceva de facut decat sa devina un razboinic adevara si sa`si apere pe nevinovati chiar cu riscul de a cadea in mainile Tiranului.

Vol2:
Continua aventura tinerei si vajnicei Nihal,ultimul jumatate-elf din Lumea PAmanteana,si ale prietenului ei nedespartit,vrajitotul Sennar.Impreuna,lupta sa cucereasca Pamanturile Libere si sa`i supuna pe toti locuitorii lor prin mijlocirea magiei negre. Acum,Nihal se confrunta cu misterul Lacrimei,o piatra care pare dotata cu puteri magice enorme,in vreme ce Sennar a plecat in cautarea Lumii Scufudate,un continent ale carui urme s`au pierdut in negura timpurilor. Pentru a`l regasi,Sennar este silit sa se imbarce pe o corabie de pireati si sa lupte impotriva unor monstri marini.

Vol3.:
pe Pamanturile Libere situatia este disperata si Tiranul pare de neoprit.Tanara NIhal ,ultimul jumatate-elf care a supravietuit in Luema PAmanteana,calatoreste impreuna cu vrajitorulSennar ,prietenul ei,in cautarea celor opt pietre ale unui talisman cu puteri nelimitate,cu care ar putea sa puna capat razboiului.Fiecare dintre cele opt Pamanturi ale Lumii Pamantene ascunde intr`un sanctuar tainic una dintre pietrele dedicate Spiritelor naturii:Apa,Lumina,Marea,Timpul,Fcul,Pamantul,Intunericul si Aerul. Daca Nihal ca reusi sa gaseasca toate sanctuarele si sa stranga laolalta pietrele talismanului,va putea chema adunarea Spiritelor si va putea anula price forma de magie,inclusiv infioratoarele arme ale Tiranului.


Sper sa va placa:X

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum