Va rugam sa va inregistrati pentru a vizualiza tot continutul forumului.Multumim.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Melissa de la Cruz - Sange Albastru (Blue Bloods)

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Melissa de la Cruz - Sange Albastru (Blue Bloods) la data de Dum Oct 24, 2010 8:50 am

Crimson_Moon

avatar
New-born vampire
New-born vampire
Melissa de la Cruz - Sange Albastru (Blue Bloods)


Melissa de la Cruz - SÂNGE ALBASTRU, volumul 1 de la LEDA

Când corabia Mayflower a pornit spre Lumea Nouă în 1620, purta la bord un grup de femei şi bărbaţi care aveau să pună bazele primei colonii pe continentul proaspăt descoperit şi să construiască America.: Miles Standish; John Alden; Constance Hopkins. Dar unii dintre Pelerini nu aveau inimi tocmai curate, nu fugeau de persecuţii religioase. Într-adevăr, nu erau nici măcar fiinţe umane. ERAU VAMPIRI.

Vampirii s-au asimilat rapid în Lumea Nouă. Au câştigat puteri, averi şi influenţe uriaşe, devenind elita Noii Lumi – faimoşii “Sânge Albastru” ai societăţii americane. Ei au jurat că statutul lor de nemuritori va rămâne un secret păstrat cu sfinţenie. Şi au păstrat acest secret vreme de secole.

Dar acum, în high-life-ul fascinantului New York, frânturi de adevăr au început să iasă la iveală. Schuyler Van Alen este elevă la o şcoală particulară de elită. Brusc, când împlineşte cincisprezece ani, pe braţe începe să îi apară un ciudat mozaic de vene albastre. Pofte nestăpânite care o fac să jinduiască la carne crudă pun stăpânire pe ea şi tot mai des are flashbackuri cu scene ce vin din timpuri străvechi. Apoi o colegă de şcoală este descoperită moartă… un trup secătuit de sânge. Schuyler nu mai ştie ce să creadă. Legendele cu vampiri să fie oare adevărate…?

Încărcată de folclor vampiresc şi plasată în lumea plină de glamour a celor tineri, bogaţi şi puternici din inima New Yorkului, Sânge Albastru deschide o nouă serie ce aşteaptă să fie devorată de fani!Official "Blue Bloods" Trailer:


1. Blue Bloods
2. Masquerade
3. Revelations
4. The Van Alen Legacy
5. Misguided Angel

6. The Keys To The Repository
7. Bloody Valentine


Personal, yo ma bucur ca cei de la LEDA nu au schimbat coperta :) ...dar aia din Marea Britanie au niste coperte (coperte/coperti, am zis bine??) absolut superbeVolumul 5 din seria Blue Bloods, "Misguided Angel" apare pe 26 luna asta (in SUA)


Misguided Angel Book Trailer:
"Keys To The Repository" e un fel de "manual" Blue Bloods care a aparut anul asta (in iunie, SUA). Cartea asta contine biografii ale personajelor, cateva povesti scurte, scrisori, pasaje din jurnale, etc.
"Bloody Valentine" o sa apara pe 28 decembrie, 2010 (SUA) si e un fel de carte bonus/nuvelă Blue Bloods.

http://crimson-moon-09.livejournal.com/

2 Re: Melissa de la Cruz - Sange Albastru (Blue Bloods) la data de Dum Oct 24, 2010 9:54 am

madalina's books

avatar
Nightwalker
Nightwalker
abia astept sa citesc primul volum.coperta de la sange albastru mi se pare frumoasa si-mi place tare mult detaliul cu urmele de colti.coprtile de la Misguided Angel mi se par superbe nici nu pot sa ma decid care e mai frumoasa.la Bloody Valentine cea de-a doua coperta cu buzele si muscatura de pe gat mi se pare mai simpla si mult mai frumoasa

3 Re: Melissa de la Cruz - Sange Albastru (Blue Bloods) la data de Joi Dec 30, 2010 11:49 am

Crimson_Moon

avatar
New-born vampire
New-born vampire
Melissa de la Cruz - Sânge Albastru Vol 2 - Bal MascatDescriere:

Schuyler van Alen doreşte o explicaţie legată de misterioasele morţi care au avut loc în rândurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătoreşte în Italia cu speranţa de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei.
Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogaţi, puternici şi neumani – o gală a celor cu sânge albastru.
Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de şireata Mimi Force.
O revelaţie, ascunsă în spatele măştilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna.

Plin de glamour, suspans şi folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sânge Albastru îşi va lăsa cititorii însetaţi să afle mai mult.Cartea o sa apara in luna ianuarie la editura LEDATrailerul pentru nuvela - Bloody Valentine


superb clipul

http://crimson-moon-09.livejournal.com/

4 Re: Melissa de la Cruz - Sange Albastru (Blue Bloods) la data de Vin Iul 06, 2012 1:59 pm

Flory

avatar
Coven Leader
Coven Leader
Nu situ sincer ce ma atrage la aceasta serie, insa imediat ce reusesc sa obtin niste bani, clar intentionez sa o cumpar..sper sa fie la fel de buna pe cat descrierea pare sa spuna..

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum